Rreth Hotel Delfini

Me një zonë private plazhi cadra falas, Hotel Delfini ka pamje nga deti me nje pozicion 500 m nga qendra e Sarandës. Ajo ofron dhoma me ajër të kondicionuar me Wi-Fi . Të gjitha dhomat përmbajne një tavolinë dhe një TV satelitor me ekran të sheshtë. Secila përmban një banjë me dush ose vaskë. Te akomoduarit mund të shijojne dicka ne bar-in tone me pamje nga deti. Dyqani dhe nje restorant janë vetëm 20 m larg. Kufiri Grek është 35 km nga Hotel Delfini. Ofrohet parkim falas.

home

Rreth Hotel Delfini

Me një zonë private plazhi cadra falas, Hotel Delfini ka pamje nga deti me nje pozicion 500 m nga qendra e Sarandë. Ajo ofron dhoma me ajër të kondicionuar me Wi-Fi . Të gjitha dhomat përmbajne një tavolinë dhe një TV satelitor me ekran të sheshtë. Secila përmban një banjë me dush ose vaskë. Te akomoduarit mund të shijojne dicka ne bar-in tone me pamje nga deti. Dyqani dhe nje restorant janë vetëm 20 m larg. Kufiri Grek është 35 km nga Hotel Delfini. Ofrohet parkim falas.

Dhomat Tona

Kontakt

Për më shumë informacion na kontaktoni